MasterClass Tools

Nog geen nieuwe data bekend..

 

In samenwerking met Fasciq en Fysiotape organiseert Rosanne de nieuwe MasterClass Tools. Tijdens deze interactieve dag ga je alles leren op het gebied van ondersteunende tools welke je kan gebruiken tijdens een behandeling. De tools waarover we het deze dag gaan hebben zijn de massagegun en fasciatools, deze tools zijn ontwikkeld om de grote belasting bij de therapeut te ontlasten en om meer resultaat uit een behandeling te kunnen halen.

De laatste jaren is vastgesteld dat de basisfuncties van gewrichten, spieren, organen en pezen een goed functionerend fasciaal systeem vereisen. Een normale spierfunctie heeft goed gehydrateerde omliggende fascia nodig om een normale weefsel glijding mogelijk te maken. Tussen de 30 en 40 procent van de kracht die door een spier wordt gegenereerd komt vanuit de fascia eromheen. De tools welke we tijdens deze MasterClass leren toepassen werken prettig om deze fascia laag te kunnen behandelen.

Naast Rosanne Tijssen is er een extra docent aanwezig namelijk Sandra Spijkerman, zij is humaan en paarden therapeut en heeft ruime ervaring. Naast een kleine groep waarin we deze dag gaan beleven is er doordat we werken met 2 docenten voor iedereen de ruimte om te leren.

Bij aanvang ontvang je een beknopte reader zodat je een mooi naslagwerk hebt.

Koffie, thee en fris en diverse versnaperingen alsmede een lunch zijn inbegrepen.

Deze MasterClass is alleen toegankelijk voor gecertificeerden en of gediplomeerden paarden (massage) therapeuten. (oa:Paarden- sportmasseurs, fysiotherapeuten, osteopaten, craniosacraal, fascia therapeuten etc.)

Na afloop ontvang je een certificaat van deelname.

Kosten zijn €127,95 incl BTW

Op zaterdag 20 januari is er de MasterClass Taping Basis op dezelfde locatie, mocht je interesse hebben in beide dagen dan ontvang je €25 korting.

 

Inschrijfformulier MasterClass Tools 

Voornaam *
Achternaam *
Bedrijfsnaam *
Adres, Postcode en Woonplaats *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Behaalde diploma's/certificaten (hippische achtergrond) *
Dieetwensen?
Opmerkingen